Malerier giver liv i hjemmet

Malerier giver stemning, glæde og hygge i dit hjem.

Malerier og kunst i dit hjem er en lige så naturlig ting som sofaer, borde, senge, køkken, badeværelse mm. Abstrakte malerier giver liv i hjemmet, stemning, varme, hygge, identitet og glæde. Samtidig har du altid noget at fordybe dig i eller vende tilbage til, fordi et godt maleri taler til dig og dine, når I færdes blandt malerierne i hjemmet.

God kunst i dit hjem gør en forskel og abstrakte/intuitive malerier giver liv i hjemmet med farver og dynamik skaber liv, kontrast og personlighed i dit hjems rum. Har du en minimalistisk boligstil med stramme kuber og stilrent design, så skaber malerier yderligere personlighed, opmærksom og farve til de hvide vægge. Har du markante møbler eller farver på væggene, så vælger du malerier, der matcher dine vægge. Du kan samle inspiration i vores showroom eller vi kan komme ud til dig og fremvise forskellige malerier, der passer ind i de forskellige rum i dit hjem.

Når du vælger kunst og malerier til dit hjem, er der mange muligheder, og uanset om du køber et maleri til stuen, til køkkenet, til arbejdsværelset eller til soveværelset, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken kunst og hvilke malerier, der taler til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til indretning med kunst og malerier i dit hjem. God kunst i hjemmet giver liv, glæde og sanselige oplevelser hver dag! Malerier gør en forskel for de mennesker, der dagligt færdes i dit hjem. Kunst på væggene i hjemmet skaber rum for refleksion og grobund for værdifulde samtaler.

Et maleri kan være en investering, men det vigtigste er altid, at kunsten taler til dig. Det handler om følelser, og om at finde lige præcis de malerier, som du kan nyde i dit hjem mange år fremover. Læs mere her om gode råd om køb af kunstværker og malerier til hjemmet.

KØB ALTID KUNST MED HJERTET

“Der er masser af eksempler på, at kunst kan være en god investering. Den bedste investering ved køb af kunst og malerier er, efter min mening, den livsglæde og daglige energi, som billedet giver dig i dit hjem.

Om maleriet hænger i dit soveværelse, om det er et billede i dit køkken eller om kunstværket breder sig ud over hele din væg i stuen, så skal du altid købe med hjertet.

Glæd dig, hvis værket bliver mere værd over tid, men nyd altid den daglige glæde som en ny dag giver og det lys den kaster over dit unikke maleri og din unikke tilværelse”

Nick Gade, 

Kunstner

Kunst og malerier til hjemmet

Køb dine malerier til stuen, køkkenet, soveværelset, gangen, fællesrummet, hjemmekontoret hos Nick Gade Art.

 

 

Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb. - Nyt om udstillinger - Nye projekter - Rabatter på udvalgte værker. Rabatten kan ikke bruges med andre rabatter, nedsatte vare, og andre rabatkuponer