Gode råd om køb af kunst og malerier

– Hvilket maleri skal jeg vælge?
– Hvilket maleri passer bedst i mit hjem?
– Kan jeg låne et maleri, for at se, om det passer i mit hjem?

Du står og skal købe et kunstværk eller et maleri, men du er i tvivl om, hvad du skal vælge. vi giver gode råd om køb af kunst og malerier til hjemmet. Spørgsmålene er mange omkring køb af malerier, fordi det er en investering, og fordi det er noget, du skal nyde synet af i mange år fremover.

Malerier fra en anerkendt kunstner kan være en god investering, men det vigtigste er imidlertid, at du køber det maleri, du synes passer ind i dit hjem. Hvis du tænker, at du bare ikke kan lade være med at købe et maleri, fordi du kan mærke dybden og energien inde i dig selv, ja så er du godt på vej til at vælge det rigtige maleri. Det eller de malerier, der gør en forskel i dit hjem. Når du vælger et maleri til stuen, til køkkenet, til arbejdsværelset eller til soveværelset, så er det vigtigt, at du finder de malerier, der gør en forskel for dig. Kunst skal altid købes med hjertet. Vi er naturligvis ikke Danmarks største eller eneste galleri, og du er naturligvis velkommen til at kigge dig omkring inden du træffer din endelige beslutning, men… du kan da starte her
Spiritual love-Showroom Nick Gade Art

Kan jeg returnere et maleri og få pengene retur?
Om du har returret på et maleri, afhænger af din aftale med det galleri, hvor du køber dit maleri. Vi synes, at det er vigtigt, at du finder de malerier, der passer ind i dit hjem, og derfor kan du altid aftale en prøveperiode med os. Så køber du et eller flere forskellige malerier med hjem, kan du blot returnere dem, du ikke lige synes passer ind i dine rammer.

Køber du dine malerier til hjemmet i vores web-galleri, så har du altid 30 dages returret. På den måde kan du sikre dig, at du får hængt maleriet op i de rette rammer. Kan du ikke helt bestemme dig, så kontakter du os bare, og så finder vi ud af at forlænge perioden. Du kan læse mere om returnering og bytteret i vores handelsbetingelser.

Gode råd om køb af kunst og malerier til hjemmet, hvilke malerier passer til min stue?
Der er mange ting, der har betydning for valget af et maleri eller et kunstværk til din stue. Lyset er eksempelvis afgørende, idet du vil opleve, at dine kunstværker tager sig anerledes ud i morgensolens klare stråler end de gør i aftenlysets bløde stemning. Måske er din sofa lys, men dit spisebord i mere retro-stil, og det vil derfor også her være forskelligt, hvilket maleri du vil vælge alt afhængigt af, om det skal hænge i stuen eller i spisestuen.

Når du kigger på billeder på nettet, så vil du opleve, at de har et specielt “online-udtryk”, fordi billedet fremstår med skærmens baggrundslys, men når du først har det hængende på væggen, så fornemmer du bedre både struktur, skygger og farvespil. Et maleri er altid smukkest i virkeligheden.

Er der specielle muligheder for malerier i min gang eller hall?
Det er altid spændende at skulle indrette en lang gang eller en hall med malerier og kunstværker. Her er der oftest ingen møbler at tage hensyn til, og du har derfor mulighed for at give et mere rent indtryk af dit valg af malerier. I gangen har du tit mulighed for at lege med det kunstige lys på en anden måde end i stuen, soveværelset eller køkkenet, da det naturlige lys er begrænset.

Nick Gade Art hjælper gerne med råd, vejledning og opsætning.

Skal jeg sætte særligt lys på mine malerier på væggen i mit hjem?
Om du vælger en naturlig belysning af dine malerier i dit hjem, eller om du vælger at belyse dem direkte med spot eller gallerilys, er ikke så afgørende. Du vil opleve, at dine malerier tager sig forskelligt ud i forskellig belysning, og netop det er så spændende, idet dit kunstværk forandrer sig over dagen i takt med at lyset skifter.

Hvorfor skal jeg vælge originale malerier til mit hjem?
God kunst, i vores tilfælde malerier, i hjemmet, soveværelset, køkkenet, gangen, hjemmekontoret mm. skaber liv, glæde og kreativitet. Smukke originale malerier giver energi og overskud, til de mennesker, der dagligt færdes i hjemmet. Gode malerier i hjemmet giver tid til refleksion og skaber grobund for gode samtaler.

Kunstneriske print og malerier på væggene skaber et stimulerende miljø, hvor du og dine kan glæde sig over farver, dybde og sjæl.
Dit valg af kunst og malerier afspejler, hvem du er – din sans for kvalitet, overskud, indretning og kreativitet.
Du kan købe kunst på nettet eller fra et anerkendt galleri, og du kan selvfølgelig købe malerier direkte hos Kunstner Nick Gade.

Mine vægge har farve – hvordan med malerier og farvede vægge?
Det er blevet mere og mere udbredt med farvede vægge – også på gallerier og kunstmuseer. Farvede vægge i hjemmet giver karakter til rummet og skaber yderligere muligheder for at fremhæve dit maleri. Du kan se flere eksempler i vores showroom.

Vi hjælper dig gerne med at vælge farver og eventuelt finde en maler.

Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb. - Nyt om udstillinger - Nye projekter - Rabatter på udvalgte værker. Rabatten kan ikke bruges med andre rabatter, nedsatte vare, og andre rabatkuponer