Kunstneren

The only way out is in

Billedkunstner, Gallerier, malerier, kunstudstillinger og mit kunstneriske univers.

Nick Gade

Jeg er billedkunstner, fordi jeg ikke kan lade være..! Kort sagt, og måske fordi min karriere som billedkunstner allerede startede med mit første åndedrag. Asger Jorns billeder i Silkeborg inspirerede mig i en tidlig alder til kunst og den overvældende oplevelse, jeg følte allerede dengang, har inspireret og udviklet mig i den retning, hvor kunsten giver den største oplevelse.

For mig har kunsten bidraget med indsigt i livet og de valg, jeg træffer. Det har givet mig en nysgerrighed omkring universet, eksistensen og tilværelsens ydre og indre. Mine billeder er fortsat en afspejling af det indre – et indre, der udvikles og manifesteres gennem mine ydre kunstneriske processer.

Jeg har altid følt, at der var noget jeg skulle kommunikere ud til andre, og mit liv har altid været en søgen efter viden om dette at være live, og hvad der ligger til grund for de handlinger, vi foretager os.

Jeg oplever indsigt gennem kommunikation og sprog; Kommunikation med andre mennesker, men også meget i det indre kreative og kunstneriske. Det mest værdifulde for mig er billederne på lærred. Malerierne er en del af mig, og jeg er en del af malerierne

Mit kunstneriske projekt, billedkunstner og vejen dertil.

Mine værker er ligesom livet bygget op af mange lag. De er min vej til indsigt i min sjælstilstand og til det kollektive lys. Kreativiteten i malerierne oplyser mig, og er budskaber om at forstå det universelle i mit og det kollektive liv.

The title is up to you | Print på lærred

For mig giver lyset en form for beskrivende adfærd – som når du klatrer op på en stige, mærker du det med alle dine sanser og i et nyt perspektiv. Det er en oplevelse om en beskrivelse af en udvikling til større rigdom. Her får jeg den ro, balance, indsigt og tilfredshed jeg ønsker.

Med denne kunstneriske indsigt og maleproces kan jeg overføre den verden, jeg er i, til malerier og kunstneriske værker.

Det er mit håb, at du gennem mine værker også finder det, du har brug for, og det giver mig stor glæde at kunne dele den verden, jeg oplever på udstillinger og her på webgalleriet.

Velkommen til Galleri Nick Gade Art

Kunstner Nick Gade

Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb. - Nyt om udstillinger - Nye projekter - Rabatter på udvalgte værker. Rabatten kan ikke bruges med andre rabatter, nedsatte vare, og andre rabatkuponer