Beskrivelse af malerier og kunstverker

Nogle af værkerne vil jeg beskrive her med ord.

Hvor kommer værkerne fra?

De kommer helt sikkert fra universet.
Det er bla. energimæssige erindringer fra andre tilstande og andre steder. Når jeg siger andre steder er det andre steder af bevistheden, (bevistheden er universet) det kollektive og det personlige (1). Værkerne kommer fra kilden, den kilde alt vand kommer fra, alt ild, alt mad og jeg kunne blive ved. Dette system forsyner os alle med det vi har brug for. Når værket skal males er det ikke en ting der skal males, eller et portræt, men det kommer fra den del af kilden der fortæller os alt, også det vi ikke kan se. Når man ikke kan se det, hvad er der så? Som jeg oplever det, så er det energier, energier der blomstre af glæde og vil lærer.

Visdom er synonym med et højere lys (2).

Note: 1

I denne sammenhæng er hjernen flaskehalsen, den kan umiddelbart ikke forstå tingene. Den er god til at holde mig oprejst, spise, vande blomster, og alle de ting der har med et jordisk liv at gøre. Tilstanden at være bosiddende på jorden som jeg oplever det, er lidt at sammenligne med for eksempel at vi på et tidspunkt går i børnehave. Dette stadige har en afmålt længde, hvor man så bliver flyttet et andet sted hen når hjernen/bevistheden er blevet udvidet.

Note: 2

Det jeg prøver at forstå er, at den verden man så inderligt prøver at ændre, i vikeligheden er ens egent spejl.

Så når man eks.vis langer ud efter de såkaldte andre, er det i virkeligheden en selv der bliver konfronteret med en bevidsthed der gerne vil et andet sted hen. Alså sjælen er parat til at rejse og skal have hjernen med som sin ven da den jo er energimæssig styret af det organiske jordiske ophold.

“A meeting with love"

Vi fortæller:
Vi er dem der fortæller, at vi har kærligheden og ikke andet, men vi har alt!
Vi fortæller dig at du skal gå med lys.
Mærk hvor tryg du er, når du lyser!
Tag et møde og vi er der….

Vi er alt, og alt er vi/kærlighed. Det er den energi der ikke gør krav på noget, men har alt.

"Break-up and exhilaration"

En lang vej er passeret, intet bliver som det før har været.

Den nye vej bliver tydelig, de fleste kommer med.

Roen kommer og intet er fortabt.

“Message to you"

Der ligger en besked i dit eget lys.
Lys er = viden. Det er dig jeg taler til, dig der ved!
Jeg ser på dig og du ved det.
Hvem er du? Jeg er energi, den højeste af alle….

”My World"

Min skaber.
Trappen er alle vegne.
Plads til alt, ser mig, elsker mig, aldrig alene, slipper mig aldrig, Ingen ufred og ingen tid. Alt venter i mit tempo og alt vil gerne hjælpe.

Dette kommer til mig når jeg ser og lytter til dette værk…

Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb