Lej kunst i virksomheden

Lej kunst i virksomheden eller andet erhverv

Dekoration af vægge eller kunstnerisk udsmykning af din virksomheds lokaler kan gøres endnu mere fleksibel og samtidig meget let at administrere. Du kan få nye malerier hver 3. måned og samtidig slippe for at skulle bøvle med indkøb og ophængning. Lej kunst i virksomheden Hos Galleri Nick Gade Art, du lejer malerier til din virksomhed for et fast månedligt beløb. Nemt, enkelt, fornyende og ligetil. Lad os vise dig, hvor nemt, det er at leje kunst og malerier til din butik, din virksomhed, din klinik din salon eller til erhverv i øvrigt.

Forny kunst og malerier på din arbejdsplads. Vi hjælper dig med hele processen og gør arbejdet let og ligetil. Lej kunst i virksomheden, hos Galleri Nick Gade Art, så har du flere muligheder. Du kan selv være aktivt inde over hele processen, eller du kan lade os gøre hele arbejdet, og så blot nyde skiftende udstillinger på hele arbejdspladsen.

Flere muligheder for at leje malerier og kunst til din virksomhed, din butik, din klinik eller forretning.

Den mest populære løsning er en totalløsning, hvor vi sammen gennemgår din virksomhed. Herefter giver vi dig et samlet oplæg, hvor du får det komplette overblik over indhold og økonomi.
Vi udvælger, leverer, opsætter og gør det hele klar, og hvis I ønsker det, kan kunster Nick Gade deltage i en fernisering på virksomheden, hvor medarbejdere og øvrige interesserede kan deltage, og på den måde få sat endnu mere fokus på initiativet og de skønne farver.
Vi udskifter billederne med passende intervaller, og fornyer løbende udstillingen, så medarbejdere og kunder altid mødes med nye malerier, nye farver, nye former og nye muligheder for dialog og netværk.
Ønsker I selv at være en større del af processen omkring udvælgelse og opsætning – måske gennem virksomhedens kunstforening – så er det også en oplagt mulighed.

Ingen gebyrer – kun hjælp og service

Det vigtigste for os er, at du, I, kunder og medarbejdere føler, at malerierne gør en forskel på arbejdspladsen. Vi kommer derfor gerne forbi og giver dig og dine medarbejdere en mulighed for at se, hvad det er, vi kan gøre for jer, samt eventuelt give jer et indblik i, hvad andre virksomheder har fået ud at have kunst og malerier som en aktiv del af det daglige arbejdsmiljø.
Det koster ikke noget at få besøg, ligesom vi ikke fakturerer for hverken kørsel, udskiftning, ophæng, nedtagning eller andet – det eneste, vi fakturerer for er, hvis du køber malerierne efterfølgende – og det er der faktisk også nogen, der gør. 

 

Brug din lejeperiode som udbetaling på et eller flere malerier

Vi ved, at der af og til er enten kunder eller medarbejdere, der bliver så glade for et maleri, at de bare må eje det. Derfor har du altid mulighed for at bruge den sidste måneds leje som udbetaling/rabat på et valgfrit maleri. Det kan være et maleri fra udstillingen i din virksomhed, klinik, cafe, butik eller lignende, eller det kan være fra vores web-galleri. Valget er jeres – udbetalingen er betalt!

 

Samme pris hver måned. Priserne for leje af malerier begynder ved bare 450,- kroner.

Du får alle fordelene ved at leje malerier. Ingen bekymringer, en fast, kvartals-faktura, ophængning, nedtagning, nye malerier løbende, rabat ved køb samt mulighed for at bruge din leje som udbetaling. Det hele starter ved blot 450 kroner.
Leje pr. måned for 1 maleri er 450,- kroner
Leje pr. måned for 2 malerier er 850,- kroner
Leje pr. måned for 3 malerier er 1175,- kroner
Leje pr. måned for 5 malerier er 1575,- kroner
Leje pr. måned for 10 malerier er 2800,- kroner
Leje pr. måned for 20 malerier er 4900,- kroner
Alle priser er eksklusive moms, men inklusive opsætning, transport, nedtagning, løbende udskiftning, rådgivning, indledende besøg mm. Der faktureres 3 måneders leje ved kontraktens indgåelse og lejeperioden er minimum 6 mdr.

Lej malerier til din virksomhed.

Du kan leje malerier hos Galleri Nick Gade art og kunstner Nick Gade. Vi leverer dine lejemalerier i Jylland, på Sjælland, hele Danmark. Du kan leje malerier til erhverv i Mariager, Langå, Hirtshals, Hobro, Skanderborg, Aarhus, Aalborg, Viborg, Silkeborg, Herning, Ebeltoft, Grenå, Vejle, Kolding, Esbjerg, Holstebro.
Du kan leje malerier og kunst til at udsmykke lokaler, klinikker, kontorer, fællesrum, gange og bygninger. Du investerer i malerier og medarbejdere, når du udtrykker virksomhedens lokaler med  kunstværker. Du kan leje malerier til din klinik. Du kan leje malerier til din butik. Du kan leje malerier til din virksomhed. Du kan leje malerier til erhverv. Du kan leje malerier til din cafe.
Galleri Nick Gade Art leverer, sælger og udlejer kunst til virksomheden. Vi leverer malerier og kunst fra vores showroom til virksomheder, organisationer, klinikker, udstillinger, butikker og arbejdspladser i Århus, Randers, Langå, Aalborg, Skanderborg, Hobro, Grenå, Ebeltoft, Viborg, Herning, Skive, Struer, Skanderborg, Silkeborg, Herning. Kunst og Malerier til salg fra showroom og galleri hos Galleri Nick Gade Art.
Galleri Nick Gade Art – kunst i virksomheden er en investering i medarbejdere og kunder. Køb kunst og malerier til virksomheden. Vi leverer, opsætter, sælger og udlejer kunst og malerier til virksomheder og institutioner.
Kunst i virksomheden er et vigtigt aktiv, der forbedrer arbejdsmiljøet og gør medarbejderne gladere. Du kan i øvrigt trække kunst og malerier fra i skat. Få skattefradrag for kunst og malerier til din virksomhed. Kunst og skat.
Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb