Kunst i virksomheden

Kunst, virksomhed og totaloplevelse.


Maleriet kan ikke adskilles fra dets omgivelser, og det er også derfor, at malerier og kunst gør en forskel for oplevelsen af arbejdsmiljøet i en virksomhed. Farver og former påvirker os - både i på arbejdspladsen og i privatlivet. Former og farver kan vi arbejde med i den kunstneriske proces, når et maleri integreres som en del af det visuelle udtryk i en virksomheds bygninger, men vi kan også arbejde med farverne inde - det er det, vi kalder en totaloplevelse af kunsten i din virksomhed, klinik eller forretning.


Hos Galleri Nick Gade Art kan du leje malerier til din virksomhed for et fast månedligt beløb, lige som du naturligvis kan købe hvert enkelt billede som en investering i fremtiden, men det er ikke lige meget, hvor og hvordan billedet eller maleriet hænger. Forestil dig, at vi ikke blot hænger nye malerier op i din virksomhed, på dit kontor eller i din cafe....

Forestil dig i stedet, at vi tænker kontoret og maleriet som et hele...

Forestil dig, at vi maler hele væggen, inden vi hænger maleriet op...

Forestil dig, at vi måske maler væggene i flere forskellige farver...

Og forestil dig, at vi måske gør det igen og igen i en løbende proces....


Det er det, vi hos Galleri Nick Gade Art kalder en totaloplevelse!

Flere muligheder for totaloplevelse af malerier og kunst i din virksomhed, din butik, din klinik eller forretning.


Et maleri - flere dimensioner. Vi sørger for, at din virksomhed hele tiden fremstår som moderne, innovativ og fornyende. Har du tænkt over, hvor meget farver påvirker din og dine kollegers og kunders hverdag?


Hvorfor ikke gøre endnu mere ved den gode trivsel og stemningen på kontoret eller miljøet i klinik eller butik? Se hvad farverne gør herunder og book os allerede i dag til et møde, hvor vi gennemgår dine muligheder for en spændende, kunstnerisk totaloplevelse på din virksomhed, dit kontor eller din butik, klinik eller andet.


Kombiner kunst, malerier og vedligeholdelse i ét samlet koncept.

Du kan købe malerier og samtidigt få malet væggene.


Vi maler væggene og hænger dine favoritmalerier op fra kunstner Nick Gade. Du kan vælge imellem flere farver og størrelser, og du kan enten leje eller købe malerierne til din forretning, kontor, butik, klinik eller andet.


Få en kunstnerisk totaloplevelse i din virksomhed med malerier fra Nick Gade Art. Vi leverer i hele Danmark og du kan enten leje eller købe malerier hos Galleri Nick Gade art. Vi leverer dine lejemalerier i Jylland, på Sjælland, hele Danmark. Du kan leje malerier til erhverv i Randers, Langå, Hirtshals, Hobro, Mariager, Skanderborg, Aarhus, Aalborg, Viborg, Silkeborg, Herning, Ebeltoft, Grenå, Vejle, Kolding, Esbjerg, Holstebro.