Skat og kunst

kunst og malerier til erhverv og arbejdspladser


I undermenuerne kan du læse mere om de forskellige muligheder inden for køb og leje af kunst til din virksomhed. Der er en række fordele, ved at købe kunst til firmaet. Skattemæssig til dit erhverv og trivsel for medarbejderne på arbejdspladsen.


Dekoration af vægge eller kunstnerisk udsmykning af din virksomheds lokaler kan gøres endnu mere fleksibel og samtidig meget let at administrere. Du kan få nye malerier hver 3. måned og samtidig slippe for at skulle bøvle med indkøb og ophængning.


•   Lej kunst til din virksomhed eller andet erhverv.


Fradrag for investering i kunst og malerier fra professionelle kunstnere.


Du kan trække malerier og kunst fra i skat, hvis der er tale om køb af kunst og malerier til erhverv. Du kan udsmykke din virksomheds lokaler med malerier eller du kan vælge at lade kunsten være en integreret del af din virksomheds facade eller have. Mulighederne er mange, når det drejer sig om investering i kunst og malerier til erhverv, butikker, cafeer etc. Læs mere om, hvad skattelovgivningen siger om køb af kunst og malerier til din virksomhed.


•   Fradrag for kunst og malerier til erhverv og arbejdspladser
Kunst i din virksomhed er en god investering i dine medarbejdere


Smukke malerier og spændende kunstværker skaber grobund for kreative processer og giver samtidigt et godt arbejdsmiljø. Kunst på arbejdspladsen er med til at sikre, at dine medarbejdere eller kolleger føler sig hjemme. Kunst og malerier i virksomheden, på kontoret, i klinikken, i produktionshallerne elller på fællesarealerne giver mulighed for spændende og interessante samtaler med både kunder og kolleger. Læs mere om, hvad kunst giver af muligheder på din arbejdsplads samt om, hvad andre virksomheder har oplevet, når Nick Gades malerier udsmykker virksomheders og institutioners vægge.


•   Kunst giver et stimulerende arbejdsmiljø i virksomheden, klinikken eller institutionen
Hvilken kunst skal jeg købe til min virksomhed eller kunstforening? Hvor og hvordan?


Kunst og malerier i virksomheden, på klinikken eller i institutione skal medvirke til gode relationer, indlevelse og glæde, men hvor i virksomheden skal kunsten placeres?  Hvor store skal malerierne være i forhallen?  Hvilke farver skal malerierne have?

Vi giver dig svar og inspirationen til ophængning af malerier og investering i kunst i virksomheden. Du kan få kunsten og malerier på prøve, og du kan få hjælp til indretning og ophængning.


•   Få svar og gode råd om køb af kunst i virksomheden