Kunst i virksomheder

Kunsten skaber grundlaget for et stimulerende arbejdsmiljø.

Mange bruger rigtig lang tid på at udvælge møbler og kunst til eget hjem. Vi gør det fordi, vi ønsker at vores hjem skal være et behageligt, inspirerende og godt sted at være. De fleste af os bruger måske lidt mere tid på arbejdspladsen, end vi gør i sofaen, og derfor er det også essentielt, at arbejdspladsen skaber gode og stimulerende rammer. Kunst og malerier på arbejdspladsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Kreativiteten og produktiviteten styrkes og både kunder og medarbejdere er glade for god kunst på arbejdspladsen. Galleri Nick Gade Art har leveret kunst og malerier til flere virksomheder. Kunsten kan være med til at signalere positive signaler i virksomheden om engagement, mod, vækst, overskud og indlevelse. Kunst giver også gode relationer, der rækker langt ud over de sædvanlige kanaler. Kunst og malerier i virksomheder, klinikker, skoler, institutioner mm er med til at danne og udvikle et fællesskab, hvor indledende dialoger og nye situationer nemmere håndteres med kunst og malerier som samtaleemne i rummene, der omgiver os i arbejdslivet.

God kunst på arbejdspladsen kan medvirke til et kreativt, inspirerende og motiverende arbejdsmiljø med glade og tilfredse medarbejdere. Om du får forøget din indtjening og om din virksomhed tjener flere penge, hvis du køber malerier og kunstværker fra Galleri Nick Gade Art til din virksomhed, vil vi lade være op til dig at bedømme, men vi ved, at rigtig mange arbejdspladser og medarbejdere er glade for kunst og malerier på arbejdspladsen, og det koster måske mindre, end du tror, for det er muligt at trække investering i kunstværker fra i skat- også selvom det kan vise sig at være en investering, at din virksomhed køber kunst og malerier. 

Du kan læse mere om skattefradrag for kunst og malerier samt udsmykning af bygninger og virksomhedens omgivelser med kunst og kunstværker her.

 
  • Kunstneriske print og malerier på væggene skaber grundlag for et stimulerende arbejdsmiljø, hvor dine ansatte kan lade sig inspirere og motivere til forøget kreativitet og produktivitet.
  • Kunst og malerier afspejler, på lige med den øvrige indretning af virksomheden, virksomhedens sans for kvalitet, overskud, udvikling og kreativitet.
  • Kunst og malerier viser overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser og øvrige samarbejdspartnere.
  • Kunst og malerier til virksomheder og erhverv er en investering, der er fradragsberettiget – du kan købe malerier direkte hos Kunstner Nick Gade i Galleri Nick Gade Art og trække det fra i skat.

Hovedreglen for køb af malerier og kunst til virksomheder er, at der ikke er skattemæssigt fradrag for udgifter til køb af kunst eller malerier, og begrundelsen er, men en særlig regel i skattelovgivningen giver alligevel mulighed for at købe kunst med skattemæssige fradrag. Køber du således et eller flere malerier til din virksomhed for eksempelvis 60.000 kroner direkte fra en kunstner eller Kunstgalleri som Galleri Nick Gade Art, så kan du årligt afskrive 25 pct.

Din virksomhed kan købe malerier og kunst til at udsmykke lokaler, klinikker, kontorer, fællesrum, gange og bygninger. Du investerer således i både kunst, malerier og medarbejdere, når du udsmykker virksomhedens lokaler med  kunstværker. Køber du et eller flere malerier til din virksomhed for eksempelvis 50.000 kroner direkte fra Galleri Nick Gade Art, så kan du årligt afskrive 25 pct. samtidig med, at du får gladere medarbejdere, styrker  arbejdsmiljøet, kunsten og måske endda også båndet imellem dig og dine kunder. 

Læs mere om, hvad andre siger om samarbejdet med Galleri Nick Gade Art om leje, udstilling og køb af kunst til virksomheden

"Vi havde hen over vinteren den store fornøjelse af, at udstille nogle af Nick Gades smukke værker på vores kontor i Hadsund. De gav anledning til mange interessante samtaler, både mellem kollegaer og med kunderne. Det er bemærkelsesværdigt, hvordan værkerne blev opfattet forskelligt alt efter hvem der så på dem. Værket ”A collision” hænger i vores indgang, og mange kunder har derfor betragtet værket. Fortolkningerne har været mange og forskellige, og når folk hører værkets navn er der mange der siger ”ja, det kan jeg virkelig godt se”. Vi har virkelig nydt udstillingen. Efter den endte valgte vi derfor at købe fire af værkerne, som nu pryder vores indgangsareal. De fire vi udvalgte var ”A collision”, The title is yours… (Bølgerne), ”Magic will come…(Everything is energy) lyset fra himlen” og “Space” . Det er fire meget forskellige værker, men som vi synes passer perfekt hos os."
Stinne Lindholm Velling, Revisor, cand. merc. aud
Kvist & Jensen statsautoriseret revisionspartnerselskab, Hadsund

Galleri Nick Gade Art leverer, sælger og udlejer kunst til virksomheden. Vi leverer malerier og kunst fra vores showroom til virksomheder, organisationer, klinikker, udstillinger, butikker og arbejdspladser i Århus, Mariager, Langå, Aalborg, Skanderborg, Hobro, Grenå, Ebeltoft, Viborg, Herning, Skive, Struer. Kunst og Malerier til salg fra showroom og galleri hos Galleri Nick Gade Art.

Galleri Nick Gade Art – kunst i virksomheden er en investering i medarbejdere og kunder. Køb kunst og malerier til virksomheden. Vi leverer, opsætter, sælger og udlejer kunst og malerier til virksomheder og institutioner.

Kunst i virksomheden er et vigtigt aktiv, der forbedrer arbejdsmiljøet og gør medarbejderne gladere. Du kan i øvrigt trække kunst og malerier fra i skat. Få skattefradrag for kunst og malerier til din virksomhed. Kunst og skat.

Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb