Kunst i hjemmet

God kunst og malerier - Få et maleri på væggen i hjemmet

Kunst i hjemmet, det være sig et maleri i soveværelset, et maleri i køkkenet, malerier i gangen, malerier i børneværelserne eller bare et enkelt maleri i entreen, giver dig rigtig gode muligheder for at sætte et personligt og levende præg på dit hjem. Malerierne blander sig med det øvrige personlige ting, og de giver en unik stemning og identitet.

Det kan du læse mere om i menuerne herunder.

Malerier i huset, lejligheden, kollegiet – i livet

Abstrakte malerier giver glæde, hygge, kærlighed og rum i hjemmet og i dit liv. God kunst i huset, kollegieværelset eller lejligheden er en unik investering og gør en forskel for de mennesker, der færdes der. Vi giver dig et indblik i alle de mange muligheder, og kunster Nick Gade giver dig et lille tip om malerier og kunst i hjemmet.

Hvilket maleri eller hvor mange malerier skal jeg købe?…

…tænker du måske? Svaret er, at det er svært at svare på, for det kommer helt an på dig og dit forhold til billeder og malerier. Der er nemlig uanede muligheder for at købe abstrakte malerier til dit hjem, og vi hjælper gerne med at finde lige præcis det billede eller det maleri, der passer i dit hjem.

Uanset om du køber et maleri til stuen, til køkkenet, til arbejdsværelset eller til soveværelset, så nyd den sansning, det er at gå på opdagelse i farvernes verden – hvilke malerier taler til dig? Et maleri kan være en investering, men det vigtigste er altid, at kunsten taler til dig. Det handler om følelser, og om at finde lige præcis de malerier, som du kan nyde i dit hjem mange år fremover.

Kunst og malerier til hjemmet

Køb dine malerier til stuen, køkkenet, soveværelset, gangen, fællesrummet, hjemmekontoret hos Galleri Nick Gade Art.

Galleri Nick Gade Art. Vi har galleri i midtjylland i Mariager. Vi leverer kunst og malerier fra galleriet i midtjylland til kunder i Aalborg, Aarhus, Hobro, Herning, Viborg, Skive, Ikast, Skanderborg, Mariager, Langå, Silkeborg, Grenå, Ebeltoft. Vi har abstrakte malerier til hjem, køkken og soveværelse.

Besøg Galleri Nick Gade Art – åbent galleri med arbejdende kunster. Vi kommer ud med malerier og abstrakte malerier til dit hjem. Vi hjælper dig med at vælge dine malerier til hjemmet og vi sikrer, at du bliver glad for dine malerier, uanset om du hænger malerierne op i soveværeslet, i køkkenet, i stuen, i gangen eller på badeværelset.

Indkøbskurv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10% på dit næste køb