Gode råd om køb af kunst i virksomheden

Få svar og gode råd om køb af kunst i virksomheden.

Ud over det rent visuelle er der mange gode årsager til at have kunst og malerier på væggene i din virksomhed. Alle kan godt lide, at der er et godt arbejdsmiljø, og kunst og malerier i virksomheden er med til at sikre en høj grad af trivsel og et inspirerende arbejdsmiljø. Kunst hører både til i produktionshallerne og i kontorlandskaberne. Kunsten kan være med til at signalere positive signaler i virksomheden om engagement, mod, vækst, overskud og indlevelse. Kunst giver også gode relationer, der rækker langt ud over de sædvanlige kanaler. Kunst og malerier i virksomheder, klinikker, skoler, institutioner mm er med til at danne og udvikle et fællesskab, hvor indledende dialoger og nye situationer nemmere håndteres med kunst og malerier som samtaleemne i rummene, der omgiver os i arbejdslivet.

God kunst på arbejdspladsen kan medvirke til et kreativt, inspirerende og motiverende arbejdsmiljø, og for at komme i gang kan du eventuelt fokusere lidt på værdierne, stemningen, holdningen, miljøet mm i din virksomhed. Der er mange, der taler om, at kunsten skal være mere end blot dekoration i din virksomhed – min påstand som kunstner er, at det kommer den aldrig til blot at være.

Tænk ikke for traditionelt

Kunsten, og især maleriet, er med til at udfordre og udvikle os i vores daglige omgang med hinanden. Når det så er sagt, så er det vigtigt ikke at tænke for traditionelt. En del kunstformidlere anbefaler at købe nye kunstværker og spændende malerier til din virksomhed fra mindre gallerier og nye kunstnere. Der findes masser af spændende kunst og budgettet rækker længere hos “mindre” kunstnere end hos de etablerede.  

Få bredde i valget af kunst til din virksomhed

 
Du kan sagtens købe ad flere omgange og på den måde følge en kunstner i hans eller hendes kreative udvikling. Du kan også tænke forbi malerier og over i fotokunst, tryk på canvas, kunst på lærred etc. Her i galleriet er der mange muligheder og vi kan også hjælpe dig med køb af eksempelvis skulpturer.

 

Invester i den kunst og de malerier, der giver mening for dig og dine medarbejdere

Tag altid dine medarbejdere med på råd. Opret eventuelt en kunstforening og ellers spørg ind til, hvad den enkelte synes om. Du vil opdage, at der er uanet potentiale og samtale i kunst og malerier og de fleste medarbejdere i virksomheden vil have en eller anden holdning til malerierne. Det er i hvert tilfælde vores erfaring, og den deler vi gerne ud af.  

Kunst og malerier på prøve eller i udstilling

Om din virksomhed tjener flere penge, hvis du køber malerier og kunstværker fra Galleri Nick Gade Art til din virksomhed, må du selv afgøre, men vi tilbyder altid at hænge en række værker op, inden din virksomhed træffer det endelige valg om køb af kunst og malerier. På den måde kan alle gå og hygge sig med netop det eller de malerier, de synes mest om.  

Køb eller leje af malerier til virksomheder, institutioner, klinikker og arbejdspladser.

Vi ved, at rigtig mange arbejdspladser og medarbejdere er glade for kunst og malerier på arbejdspladsen, og det er ikke nødvendigt at købe. Du kan også leje kunst og malerier til din virksomhed. Du fortæller, hvor vi skal hænge malerierne op i virksomheden og vi giver en fast lejepris og skifter ovenikøbet værkerne ud løbende. Så har du hele tiden opdateret kunst og malerier i virksomheden. Du kan læse mere om skattefradrag for kunst og malerier samt udsmykning af bygninger og virksomhedens omgivelser med kunst og kunstværker her.

Hos Galleri Nick Gade Art aktiverer vi kunsten

Malerierne skal leve i virksomheden og gerne medvirke til øget omtale. Kunstner Nick Gade deltager derfor gerne ved mindre ferniseringer og andre kunstnerevents, hvor der fortælles om værkerne til eksempelvis kunder og medarbejdere.   Læs mere om, hvad andre siger om samarbejdet med Galleri Nick Gade Art om leje, udstilling køb af kunst til virksomhed
Galleri Nick Gade Art leverer, sælger og udlejer kunst til virksomheden. Vi leverer malerier og kunst fra vores showroom til virksomheder, organisationer, klinikker, udstillinger, butikker og arbejdspladser i Århus, Mariager, Langå, Aalborg, Skanderborg, Hobro, Grenå, Ebeltoft, Viborg, Herning, Skive, Struer. Kunst og Malerier til salg fra showroom og galleri hos Galleri Nick Gade Art. Galleri Nick Gade Art – kunst i virksomheden er en investering i medarbejdere og kunder. Køb kunst og malerier til virksomheden. Vi leverer, opsætter, sælger og udlejer kunst og malerier til virksomheder og institutioner. Kunst i virksomheden er et vigtigt aktiv, der forbedrer arbejdsmiljøet og gør medarbejderne gladere. Du kan i øvrigt trække kunst og malerier fra i skat. Få skattefradrag for kunst og malerier til din virksomhed. Kunst og skat.

Indkøbskurv

Sign up for the newsletter and save 10% on your next purchase