Billedkunstner, Gallerier, malerier, kunstudstillinger og mit kunstneriske univers. Jeg er billedkunstner, fordi jeg ikke kan lade være..! Kort sagt, og måske fordi min karriere som billedkunstner allerede startede med mit første åndedrag. Asger Jorns billeder i Silkeborg inspirerede mig i en tidlig alder til kunsten og den overvældende oplevelse, jeg følte allerede dengang, har inspireret og udviklet mig i den retning, hvor kunsten giver den største oplevelse.


For mig har kunsten bidraget med indsigt i livet og i de valg, jeg træffer. Det har givet mig en nysgerrighed på universet, eksistensen og tilværelsens ydre og indre. Mine billeder er fortsat en afspejling af det indre - et indre, der udvikles og manifisteres gennem mine ydre kunstneriske processer

Billedkunstner Nick Gade i kunstgalleriet.

Jeg har altid følt, at der har været noget, jeg skulle kommunikere ud til andre end mig selv, og mit liv har altid været søgende efter viden om dette at være i live, og hvad der ligger til grund for de handlinger, vi fortager os.


Jeg oplever indsigt gennem kommunikation og sprog; Kommunikation med andre mennesker, men også meget i det indre, kreative og kunstneriske. Det mest dyrebareste for mig er billedsproget på lærred. Malerierne er en del af mig, lige som foto og musik. Når penslerne hviler, svinger jeg jævnligt stikkerne som udøvende musiker og trommeslager.Mit kunstneriske projekt, billedkunstner og vejen dertil.


Mine værker er, ligesom livet, bygget op af mange lag. De er min vej til indsigt i min sjælelig tilstand og til det kollektive lys. Kreativiteten i malerierne oplyser mig, og er beskeder om forståelse af det universelle i mit og det kollektive liv.


For mig giver lyset en form for beskrivende adfærd - som når man på vej op ad en stige fornemmer med alle sanser og i nyt perspektiv. Det er en oplevelse om en beskrivelse af en udvikling til en større rigdom. Her får jeg den ro, balance, indsigt og tilfredstillelse jeg ønsker.


Med denne kunstneriske indsigt og malertekniske proces, kan jeg overføre den verden jeg er i, til malerier og kunstneriske værker.


Det er mit håb, at du, igennem mine værker, også må finde det, du har brug for, og det glæder mig fantastisk meget at kunne dele den verden, jeg oplever både i Galleriet i Mariager og på web-galleriet her på siden.


Velkommen til Galleri Nick Gade Art


Kunstner Nick Gade

Billedkunstner Nick Gade. Have some fun

Galleri Nick Gade Art sælger og leverer malerier til Randers, Aalborg, Aarhus, Hobro, Grenå, Ebeltoft, Viborg, Silkeborg, Brædstrup, Horsens, Skanderborg, Vejle, Herning, Ikast og Langå. Galleri Nick Gade Art sælger billeder og kunst til virksomheder og private både på nettet (online) og på adressen i galleriet Jernbanegade 4A 8900 Randers, tæt på Århus. Besøg Galleri Nick Gade Art - vi har åbent for dig.


Malerier og kunst til hjemmet. Malerier og kunst til din virksomhed. Malerier til stuen, malerier til kontoret, malerier til soveværelset. Vi leverer malerier og kunst i hele Jylland og på Sjælland. Køb billeder og billedkunst af kunster Nick Gade i Kunstgalleriet - Nick Gad Art.


Besøg Galleri Nick Gade Art og find kunst til dit hjem. Populære kunstværker til hjemmet. Nick Gade har flere artikler i britiske Vouge og interesserede følgere fra hele verden. Abstrakte malerier - unikke malerier